sveiki,
Mano FX5 baigia man sugadinti paskutinius nervus, upildytas net ne 6, o 5 litrais tropikal porėta keramika, jokiu kempiniu papildomu nėra , tik standartinės ir neiūrint į visą tai jis vistiek i kakur sugeba pridaryti oro burbuliukų, akvariumas pastoviai atrodo, kad pilnas dulkių.
Ko a tik nedariau... ir vazelinais tepiau sujungimus , kad atseit germetizuoti kakiek ir kračiau tą filtrą, ir valiau ( nors jis tik pora mėnesiu teveikia ... ) ir pompą irinkęs buvau ... Po paskutinio nupylimo ir kraptymosi su pompa - jis NETGI beveik ciela parą praveikė tvarkingai , bet galiausiai rezultatas vel toks pat. Restartai po 20 kartų , kad ale padėt jam greičiau nusiorinti - nepadeda. Oro padavimas - pirmasis kamenukas ~ 45 cm nuo paėmimo , antrasis - 150 cm nuo paėmimo, bet netgi kartą jį irinkęs buvau ivis ijungęs oro padavimą - mano gerasis filtras netgi valandą ilaikė nepučiant burbuliuku , o poto vistiek pradėjo ... vadinasi prieastis ne oro prisiurbime nuo padavimo akmenukų... Dar toks vienas momentas :
Pas mane paėmimas ir iėjimas eina va taip . O pagal manuala turi tipo būtinai paėmimas eiti vertikaliai i filtrą, čia gali būti prieastis ? ( eksperimentuoti taip negaliu , nes dangtyje ipjautos skylės būtent tose vietose ir kitas padaryti būtų didelė problema, beto maio standumo briaunos , kad tvarkingai perstatyti imetimą į akvos centrą
Ir visgi , gal a viską teisingai darau ir itikrųjų čia filtro brokas , kakur yra milimetrinis įtrūkimas,skylut ė per kurią jis siurbia orą ir juokiasi i manęs ?
Ačiū u komentarus.