Kiek pamenu leidai po 600g. ?
Kiek pamenu leidai po 600g. ?
Jeigu daryt, tai daryt rūkyklą, kurioje gali reguliuot temperatūrą ir dūmų kiekį. Tokią kaip tik konstruoju, manau savaitgalį paleisiu. Darau iš ąžuolinės alaus bačkos 60 litrų, tenas 2 kw, ventiliatorius, ir kontroleris.
Viena nuotrauka kokia buvo, kita kokia tapo.
Galvoju ir aš apie elektrinę, reikės man pasikonsultuoti su tavim.
Silurus glanis ...;)
jinai taip iir bus horizontaliai su trim lentynom.Ryt bandomasis rūkymas....
Minimaliai tos elektronikos.....Bet kai gali nesikrušt su malkom, tai jau gerai.Ir kokybė gaminių visai kita bus. Dumų generatoriaus 0,7 talpos užtenka 3 val rūkymo.
Ir ką, metrinį eršketą ( o manau tokių turėsi ) dėsi gabalais ant grotelių?
Gailiuosi prasidėjęs su garvežiu. Tiek lėšų ir darbo įdėjęs būčiau gerą rūkyklą padaręs. Gerą žuvį reikia gerbt. Rūkymas ant grotelių, man kaip hot dogas ar kebabas- šyrpotrebas. Klasika yra klasika ir nuo to niekur nepabėgsi.
Man irgi metalinė nepatinka. Tik žuvis geroj rūkykloj turi kabot, o ne gulėt.
Padaviau iš kito prūdo šviežio vandens, irklanosiai išsižiojo.
O kodel juos augini baseine?Jie neauga tvenkinije laisvi ?
Kaip kovoji su varžos apaugimu, nes pas mane baigia užlipinti dumblis visas akutes ?
Įlgai laukti reikia iki tokio :(
http:///www.youtube.com/watch?v=U8bv...ature=youtu.be
Praeitais metais radau šamuka vandens siurblyje, bet buvo sutapimas kad kaip tik ta nakti pasileidau šamuku iš Nilo į varžą, iš kurios kažkiek pabėgo į laisve, bet jau šiemet jokiu šamuku nedaleidinėjau, tai lieka jau 100 procentu kad įšneršė, ir vėl į ta pati siurbli, gal kas turi minčiu kaip iš 25 a prūdo juos nors biški atgaudydi :)
![]()
![]()
![]()
http:////www.youtube.com/watch?v=w35...ature=youtu.be
Gal turi bandyti kokių bučiukų iš didelių plastikinių bambalių pasidaryti. Apsukti kokiu skuduru, kad atrodytų kaip tamsi slėptuvė, įberti šiek tiek granulių, gal susigundys apsilankyti.gal kas turi minčiu kaip iš 25 a prūdo juos nors biški atgaudydi :)
Silurus glanis ...;)